Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.03.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 83 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 57-річний житель району із заявою про те, що в селі Красна Коса невідома особа проникла до його помешкання та викрала побутову техніку. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито односельчанина потерпілого. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 25-річної адміністратора магазину про те, що невідома особа таємно шляхом вільного доступу скоїла крадіжку крему для обличчя та шампуню. Сума збитку становить 190 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 27-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До Кілійського відділення поліції в ході проведення місячника добровільної здачі зброї, звернувся житель с.Дмитрівка, 1977 р.н., про добровільну здачу пристрою травматичної дії "РКС 5РИНГ", кал.9 мм., для подальшого знищення.

Житель с. Перемога, 1967 р.н., в ході проведення місячника добровільної здачі зброї добровільно здав до Тарутинського відділення поліції мисливську гладкоствольну рушницю "ІЖ-17" 16 калібру, 1965 р.в., для подальшої реєстрації.

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського ВП із заявою звернувся 35-річний мешканець м.Вилкове, який повідомив, що невідома особа на каналі за містом з недобудованого зрубу скоїла крадіжку 34 колод. Загальна сума збитку понад 2000 гривень. Вжитими заходами викрито 43-річного чоловіка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась 25-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, скоїла крадіжку парфумерії. Вжитими заходами викрито 29-річну мешканку міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 37-річного одесита, який в одному з магазинів міста таємно, шляхом вільного доступу, викрав упаковку кави. Сума завданого торгівельному закладу збитку становить понад 190 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками карного розшуку Котовського ВП було викрито двох місцевих мешканців 36 та 27 років, які викрали металеві вироби з території комунального підприємства. Заданим фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...