Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.03.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 85 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 23-річний житель району та повідомив, що невідома особа заволоділа продуктами харчування, які належать його пристарілому родичу. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито мешканця села Красна Коса. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась 49-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла до приміщення флігеля, звідки скоїла крадіжку газового балону та газової печі. В ході проведення слідчих заходів викрито 41-річного жителя міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито двох мешканців Саратського району, віком 18 та 21 років, які на одній з вулиць Одеси відкрито викрали мобільний телефон та сумку з майном одеситки, завдавши останній матеріальної шкоди на суму понад три тисячі гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження. Обом парубкам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та затримано у порядку ст. 208 КПК України.

До Хмельницького відділу поліції звернулась 56-річна одеситка щодо вжиття заходів до невстановленої особи, яка, розбивши скло в її автомобілі, здійснила крадіжку відеореєстратора. Сума завданої матеріальної шкоди становить майже п’ять тисяч гривень. Вжитими заходами поліцейськими у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито раніше засудженого 25-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучені речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника відпущено за місцем мешкання під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції в ході проведених розшукових заходів за прикметами, наданими 38-річним одеситом, встановлено особу правопорушника, який у середині лютого п.р. на одній з вулиць міста із застосуванням фізичного насилля, шляхом ривку відкрито заволодів його золотим ланцюжком. Ним виявився 19-річний одесит, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення вказаного правопорушення. Зловмисник повідомив, що викрадений ланцюжок здав до одного з ломбардів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. На теперішній час вживаються заходи щодо вилучення речового доказу із ломбарду.

До Приморського відділу поліції звернувся 33-річний одесит із заявою про те, що невідома особа таємно викрала високовольтний провід зварювального апарату, довжиною 25 метрів. Сума збитку завдана потерпілому становить 1700 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 32-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні правопорушення. Речові докази вилучено та повернуто потерпілому.

До Приморського відділу поліції звернулася 31-річна продавщиця магазину одягу щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка таємно скоїла крадіжку чоловічої жилетки. Сума збитку становить 280 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 31-річного раніше судимого жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До Приморського відділу поліції звернувся 30-річний житель Одеської області щодо вжиття заходів до малознайомої дівчини, яка, перебуваючи в його автомобілі, таємно викрала два мобільні телефони. Сума збитку становить 2000 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 35-річну жительку Чернігівської області, яка надала правдиві свідчення у скоєні крадіжки.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...