Автопокупка… з підробкою

15 квітня 2016 року до Територіального сервісного центру № 3241, що на Київщині, звернулася жителька смт. Згурівка щодо перереєстрації автомобіля Volkswagen Toureg, який вона придбала собі за генеральним дорученням.

Натомість, в даній операції їй було відмовлено. Під час огляду автомобіля судовим експертом МВС виявлено, що номер кузова транспортного засобу змінено кустарним шляхом, а також номерна табличка має ознаки підробки.

За даним фактом на місце події було викликано працівників поліції, які для подальшого розгляду справи доставили транспортний засіб до відділення поліції.

FORD MONDEO із номером двигуна, знищеним кустарним способом

26 квітня 2016 року до територіального сервісного центру № 3242 РСЦ МВС в Київській області для отримання дублікату свідоцтва про реєстрацію автомобіля FORD MONDEO звернувся житель, який є власником вищевказаного транспортного засобу.

При перевірці наданих документів та звірці ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах даного транспортного засобу працівниками ТСЦ спільно з фахівцями експертної служби МВС було встановлено, що ідентифікаційний номер двигуна знищено кустарним способом, що підтверджується висновком експертного дослідження. Матеріали перевірки передані в Білоцерківський відділ поліції.

Шановні громадяни просимо звернути увагу, що перед придбанням автотранспортного засобу, необхідно звернутися до працівників ТСЦ МВС для перевірки за Єдиним державним реєстром МВС та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби, а також до фахівців експертної служби МВС для огляду транспортного засобу, з метою звірення ідентифікаційних номерів та їх складових частин з номерами зазначеними в реєстраційних документах.

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області

You may also like...