Мешканця Станично-Луганського району судитимуть за підкуп одного з керівників прикордонної служби

Прокуратурою Луганської області до суду направлено обвинувальний акт стосовно одного з мешканців Станично-Луганського району Луганської області, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення в інтересах того, хто надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища).

Нагадаємо, що вказаний громадянин запропонував та передав керівнику відділення інспекторів прикордонної служби Луганського прикордонного загону грошові кошти в розмірі 1900 доларів США за сприяння в безперешкодному переміщенні поза пунктом митного та прикордонного контролю через державний кордон України на територію Російської Федерації товару у вигляді великої рогатої худоби в кількості понад 100 голів.

Під час розслідування на вказані грошові кошти судом накладено арешт, стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої та із спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

You may also like...