Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28-29.01.2017

До Київського відділу поліції надійшла заява від 47-річної одеситки про те, що невідома особа викрала її гаманець та мобільний телефон. Вжитими заходами викрито 22-річного місцевого мешканця. Проводиться досудове розслідування.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 32-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа з офісу по виготовленню металопластикових вікон скоїла крадіжку грошей в сумі 2500 гривен. В ході проведених заходів було встановлено 23-річного чоловіка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Співробітниками Подільського відділу поліції спільно зі співробітниками державної охорони викрито мешканця с. Олександрівна 1983 р.н., який викрав у сусідки електричну дробарку для зерна вартістю 1500 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України. Речовий доказ повернуто власнику. 

До Овідіопольського відділу поліції звернувся 43-річний чоловік та повідомив, що в нічний час в с. Роксолани двоє невідомих осіб під час раптово виниклого конфлікту нанесли тілесні ушкодження. Прийшовши до дому потерпілий виявив, що у нього з гаманця зникли гроші в сумі 30 тисяч гривень та золотий ланцюжок з хрестиком. Сума збитку становить 38 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 28-річного місцевого жителя. Правопорушника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

До Ананьївського відділення поліції надійшла заява від 52-річної жінки, яка повідомила про те, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка, проникла до її нежилого будинку звідки скоїв крадіжку металевої підставки до столу. Сума збитку становить 300 гривень. В ході проведених заходів викрито 44-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...