Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.02.17

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.02.17

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець м.Рені,1962 р.н., який повідомив, що під час його перебування на процедурах в офтальмологічному відділенні районної лікарні м.Ізмаїл, невідома особа проникла в палату, звідки з куртки скоїла крадіжку грошей в сумі 80 євро. В ході проведених заходів було встановлено мешканця міста, 1993 р.н., який був доставлений у відділ поліції, опитаний та відпущений під особисте зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ДоТаїровського відділення поліції надійшла заява від 40-річного одесита про те, що троє невідомих осіб, біля будинку по вул. Ак. Корольова із застосуванням насильства, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку становить 1882 гривень. У скоєнні даного злочину було викрито трьох учнів однієї із шкіл м. Одеси, від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. Дані особи відпущені під зобов`язання.

ДоТаїровського відділення поліції звернулася 20-річна одеситка та повідомила про те, що невстановлений злочинець біля кінотеатру "Золотий Дюк", з кишені її куртки відкрито заволодів мобільним телефоном. Сума збитку становить 2500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 30-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції звернувся 24-річний одесит та повідомив, що біля відділення пошти по вул. Ген.Бочарова, невстановлений злочинець викрав гідравлічну роклу. Сума збитку 3500 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів в скоєнні вказаного правопорушення викрито 34-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 36-річного місцевого мешканця про те, що на одній із вулиць міста невідома особа таємно викрала його велосипед. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання Приморського району в м. Одесі співробітниками поліції був затриманий 20-річний мешканець Одеської області, від якого отримані свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 48-річного мешканця міста Одеси про те, що знайомий йому чоловік під приводом купівлі автомобільних дисків шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами. Сума збитку складає близько п‘яти тисяч гривень. В ході досудового розслідування працівниками Приморського ВП у скоєнні вказаного злочину викрито 34-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 19-річного одесита про те, що на одному з ринків міста невстановлена особа шахрайським шляхом заволоділа його мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено злочинця, ним виявився 42-річний чоловік, від якого було отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 38-річного місцевого мешканця про те, що невстановлена особа шляхом вільного доступу намагалась викрасти з його автомобіля особисті речі. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання Приморського району м. Одеси співробітниками поліції був затриманий 27-річний одесит, від якого надійшли правдиві свідчення, а також у останнього вилучені речові докази.

До Ананьївського відділення поліції надійшла заява від 52-річної жінки, яка повідомила, що в своєму нежилому будинку, вона виявила крадіжку металевих дверцят та колісників до чавунної плити. В скоєні злочину викрито 44-річного та 25-річного чоловіків, від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Ананьївського відділення поліції надійшла заява від 54-річного місцевого жителя про те, що в своєму будинку він виявив крадіжку свого мобільного телефону. В ході проведення оперативно-розшукових заходів в скоєнні вказаного правопорушення викрито 44-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Ананьївського відділення поліції звернувся 34-річний чоловік та повідомив, що в своєму кіоску він виявив крадіжку мобільного телефону. В скоєні злочину викрито 16-річного учня технікуму, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Кілійського відділення поліції надійшла заява від 30-річної жінки, яка повідомила, що невідомий злочинець через незачинені двері проник в її будинок, звідки викрав "ТВ-тюнер" та комп’ютерні колонки. В ході проведення оперативно-розшукових заходів в скоєнні вказаного правопорушення викрито 18-річного хлопця, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...