Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.03.17

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 63-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа проникла до його житлового будинку, звідки скоїла крадіжку його посуду та морозильної камери. В ході проведених заходів було встановлено 44-річного чоловіка, у якого були вилучені викрадені речі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 36-річної місцевої мешканки про те, що перебуваючи в одному із кафетеріїв, невстановлена особа незаконно заволоділа її мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито та затримано 25-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від місцевої мешканки про те, що дві незнайомі жінки, шахрайським шляхом заволоділи її грошовими коштами в розмірі 2 тисячі доларів США та 15 тисяч гривень. В ході проведення профілактичних заходів на території Приморського району міста Одеси працівниками Портофранківського відділення поліції було зупинено двох підозрілих жінок, під час бесіди з якими встановлено, що вони причетні до вищевказаного правопорушення, та від яких в подальшому отримані правдиві свідчення. Також у останніх вилучені речові докази.

 

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від 40-річної одесситки про те, що невідома особа, знаходячись в її квартирі, шляхом вільного доступу таємно викрала ноутбук. Сума збитку 4200 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 34-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...