Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04-05.03.2017

До Київського відділу поліції надійшла заява від 31-річного одесита, про те, що на вул. Ак.Філатова невідомий чоловік відкрито заволодів його мобільним телефоном. Сума збитку три тисячі гривень. Вжитими заходами викрито 29-річного місцевого мешканця.

Співробітниками Подільського відділу поліції та приватної охорони викрито місцевого жителя, який викрав з полиці магазину елітний алкогольний напій вартістю 400 гривень. Речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Авангардівського відділення поліції надійшла заява від 20-річної вчительки про те, що на торговому ринку невстановлена жінка в контейнері шляхом вільного доступу, таємно викрала з її жіночої сумки гроші в сумі 3350 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 51-річну громадянку сусідньої держави та 29-річну одеситку, від яких отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази – гроші.

 

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 61-річної мешканки Одеської області про те, що в той час, коли заявниця перебувала в квартирі малознайомого чоловіка, останній зі своїм товаришем, застосувавши фізичну силу до жінки, відкрито заволоділи її золотими сережками. У скоєнні вказаного злочину працівниками поліції затримано двох місцевих мешканців, від яких отримано правдиві свідчення.

 

До Березівського відділення поліції надійшла заява від 28-річної працівниці будинку культури невідома особа, підібравши ключ, проникла до методичного кабінету Будинку культури та скоїла крадіжку її ноутбука "Samsung R 60" з зарядним пристрієм вартістю 5000 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили 41-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ – ноутбук.

 

До Красноокнянського відділення поліції надійшла заява від 54-річної жінки про те, що невідома особа, підібравши ключ, проникла до її будинку та таємно викрала алюмінієвий посуд. Вжитими заходами викрито 51-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Южненського відділення поліції звернувся охоронець Южненської міської ради та повідомив, що невідомий злочинець, шляхом віджиму металопластикового вікна, проник до приміщення виконавчого комітету Южненської міської ради Одеської області, звідки намагався скоїти крадіжку офісної техніки. Працівниками поліції в скоєнні злочину викрито 42-річного та 27-річного чоловіків без постійного місця проживання, від яких отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...