Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23-25.09.17

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23-25.09.17

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява 36-річного чоловіка про те,що невідома особа викрала камеру зовнішнього спостереження. Сума збитку – 800 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції в скоєнні даного злочину викрито 22-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Таїровського відділеня поліції Київського відділу поліції надійшла заява 21-річної жінки, менеджера магазину, про те, що невідомий злочинець з магазину скоїв крадіжку пляшки віскі. Сума збитку – 361 грн. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції в скоєнні вказаного злочину викрито 28-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 54-річного чоловіка, начальника служби безпеки магазина, про те, що з магазина була скоєна крадіжка 19 шоколадок. Сума збитку – 631 гривня 75 копійок. Працівниками поліції по гарячих слідах викрито 55-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 32-річної жінки про те, що з поштового відділення було скоєно крадіжку посилки з талоном. Сума збитку – 150 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 27-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшла заява 32-річної жінки про те, що її співмешканець з її квартири скоїв крадіжку її ювелірних виробів. Сума збитку 20 тисяч гривень.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява 19-річного громадянина про те, що невідома особа відкрито, шляхом ривку, заволодів його мобільним телефоном. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 19-річного зловмисника.

До Малиновского відділу поліції надійшла заява 65-річної жінки про те, що невідома особа відкрито заволоділа велосипедом її онука. Сума збитку – 1500 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівнками поліції викрито 30-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення. 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...