Пристрасть до алкоголю довела до крадіжки у матері

Завдяки втручанню співробітників поліції, 65-річній жінці повернутий викрадений у неї великий плазмовий телевізор. Вартісну річ поцупив з дому рідний син потерпілої, котрий відеотехніку продав, а гроші витратив на чергову пляшку гіркої.

До поліцейських Шостки звернулась 65-річна жителька Шостки. Пенсіонерка розповіла про своє горе, яке спіткало їх сім’ю – 45-річний син став зловживати алкоголем та влаштовувати сварки. В такі дні вона змушена була йти з дому, аби уникнути скандалу. Проте останнього разу, повернувшись до свого житла, виявила зникнення великого плазмового телевізора. В крадіжці вона відразу запідозрила сина.

Фото ГУНП в Сумській області.

Правоохоронці розшукали підозрюваного та опитали. Чоловік зізнався, що і справді виніс з дому вартісну річ, котру продав за більш-менш пристойну ціну, а гроші використав на спиртне.

Поліцейські знайшли покупця викраденого телевізора, вилучили відеотехніку та повернули її власниці. У відношенні зловмисника відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі. Остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...