Россиянин напал с отверткой на таксиста в Каменец-Подольском

Небезпечного викрадача автомобілів затримали у м. Кам’янець-Подільському працівники міліції. Сталося це минулого тижня. Під час чергового рейду співробітники ДАІ з метою профілактики перевіряли документи у водіїв. Близько п’ятої ранку на виїзді з міста міліціонери подали знак зупинитися автомобілю «ВАЗ-21073», який явно рухався з перевищенням швидкості. Та водій ніяк не відреагував на вимогу, а лише «додав газу». Працівники міліції, запідозривши щось неладне, почали переслідування порушника, який мчав на шаленій швидкості. Розуміючи, що втекти просто так від правоохоронців не вдасться, водій поблизу села Кисилівка раптово звернув на польову дорогу. Та далеко заїхати по бездоріжжю зловмиснику не вдалося.

Затримавши 23-річного порушника, міліціонери вирішили оглянути автомобіль, щоб з’ясувати причину такої дивної поведінки молодика. Яким же було їх здивування, коли у багажнику авто вони знайшли… непритомного юнака. І тут з’ясувалася майже детективна історія.

Затриманий молодик – громадянин Росії, який мав намір залишитися на постійне проживання у Кам’янці-Подільському і уже навіть подав документи на отримання українського громадянства. Тієї ночі у центрі Кам’янця-Подільського він підійшов до водія служби таксі і попросив відвезти його у село, що знаходиться у кілометрах 20-ти від райцентру. Той погодився. Уже з перших хвилин поїздки пасажир почав поводитися досить дивно. Спочатку він попросив відвезти його у один з районів міста де, вийшовши з авто, кілька хвилин розмовляв по мобільному. Потім, проїхавши сотню метрів, знову попросив зупинитися. Цього разу його обличчя мало якийсь дивний вираз. Як тільки водій скинув швидкість, пасажир накинувся на нього з якимось гострим довгим предметом. Згодом з’ясувалося, що це була викрутка. Зловмисник так сколов бідолашного, що той втратив свідомість. Непритомне тіло нападник переніс у багажник, а сам, сівши за кермо, подався на виїзд з міста, де його і запримітили працівники ДАІ.

Тепер молодикові замість українського громадянства «світить» українська в’язниця, адже відносно нього порушена кримінальна справа і ведеться слідство.

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...