На Харьковщине азарт довел игрока до… убийства

23 березня 2008 року о 7 годині ранку до Балаклійського райвідділу міліції Харківської області зателефонувала місцева мешканка, яка повідомила, що біля автовокзалу в приміщенні залу гральних автоматів знаходиться труп невідомої жінки. Прибувши на місце пригоди, правоохоронці з’ясували, що смерть жінки настала внаслідок чисельних ножових поранень. Одразу встановили особу потерпілої. Нею виявилися 34-річна мешканка м. Балаклія, адміністратор даного залу гральних автоматів.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції з’ясували, вночі в салоні гральних автоматів, як завжди було людно.

Ближче до ранку залишилося тільки три відвідувача. Двоє молодиків о 6 годині пішли до найближчого магазину розміняти гроші, коли повернулися, то застали в салоні правоохоронців, які вже констатували смерть жінки. Тож підозра пала на хлопця, який залишався останнім…

При допиті свідків, які бачили невідомого, виникли ускладнення. Адже багато хто з молоді бачив його в ту ніч, але ніяких даних про нього ніхто не знав, окрім того що звали його Володимир та сам він з півночі Російської Федерації.

Адже міліціонери протягом декілька годин встановили можливу адресу проживання підозрюваного та негайно туди вирушили. Відчинила двері бабуся, яка повідомила, що в неї гостює онук і зараз він спить. Правоохоронці привели до тями хлопця та одразу стали з’ясовувати обставини його перебування у салоні ігрових автоматів. Хлопець майже одразу зізнався в скоєному злочині та розповів міліціонерам у подробицях події страшної ночі.

19-річний росіянин приїхав до Балаклії погостювати до своєї бабусі. В день вбивства Володимир проводив своє дозвілля як завжди: кафе, танці, спілкування зі знайомими. Повертаючись додому, близько 2 години ночі він вирішив завітати до гральних автоматів. Але вдача була не на його боці. Коли він залишився в приміщенні з усіх відвідувачів один, то адміністратор грального закладу попрохала його залишити салон. Володимир з цим був не згоден, про що в категоричній формі заявив жінці. Між ними виникла сварка, під час якої хлопець, як він потім скаже на допиті, перебуваючи в шоковому стані, достав з кармана розкладного ножа та став наносити удари жінці. Згодом експерти нарахували на тілі 17 ножових поранень в шию, груди та живіт.

Після того як жінка перестала подавати ознаки життя юнак зупинився, оглядівся та спробував заволодіти грошима з сейфу та гральних автоматів. Але йому не вдалося відчинити замки.

Потім він вийшов з приміщення та пішов до річки. Там Володимир спалив светр, який весь був у крові, викинув у річку ніж та зв’язку ключів від салону. Прийшовши додому зловмисник попрасував одяг, який був у крові та ліг спати. Вдома його й застали працівники карного розшуку.

На даний момент слідчим відділенням Балаклійського РВ ГУМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України (навмисне вбивство), затриманий знаходиться під вартою у Балаклійському ізоляторі тимчасового тримання.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...