Криминальная хроника Житомирщины за 8 октября 2009

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області,  черговими частинами зареєстровано  17 злочинів упродовж минулої доби, 15 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 5 крадіжок чужого майна, 8 випадків нелегального обігу наркотиків та інші.

33 особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

6 жовтня до Бердичівського МВ надійшло повідомлення від жительки райцентру про те, що під час встановлення паркану на відстані 5 метрів від житлового будинку було виявлено артилерійський снаряд калібру 85 мм. часів Великої Вітчизняної війни.

Працівники міліції вжили заходів щодо охорони місця виявлення боєприпасу та його знешкодження.

Минулої доби до Корольовського РВ надійшло повідомлення від жителя обласного центру про те, що під час копання траншеї для водопроводу ним було виявлено артилерійський снаряд калібру 85 мм. часів Великої Вітчизняної війни.

Вжито заходів щодо охорони місця знаходження та знешкодження боєприпасу.

Шановні громадяни! У разі виявлення небезпечних знахідок на ваших присадибних ділянках необхідно негайно повідомити про це до відповідних правоохоронних органів та у ніякому разі самостійно їх не торкатись

7 жовтня 54-річна жителька Ємільчинського району звернулась до працівників міліції з заявою про те, що із її будинку, куди злодій проник через незамкнені вхідні двері, викрадено мобільний телефон вартістю 300 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїв 37-річний непрацюючий місцевий житель, якого затримано, викрадене вилучено.

Минулої доби працівники карного розшуку затримали двох непрацюючих, раніше судимих жителів обласного центру, 24-х та 33 років, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні щонайменше двох крадіжок з осель житомирян. Викрадене у затриманих частково вилучено.

21-річна жителька м. Житомира звернулась до працівників міліції з заявою про те, що в обласному центрі на території Житнього ринку невідомий викрав у неї з сумки мобільний телефон «Нокіа» вартістю 1 тис. 300 гривень.

Працівники міліції встановили, що злочин скоїли 15-ти та 12- річні місцеві жителі, в яких викрадене вилучено.

Шановні громадяни, перебуваючи у місцях масового скупчення людей, будьте уважними та обачними. Не приваблюйте увагу потенційних зловмисників, виставляючи напоказ мобільні телефони та зберігаючи їх у легкодоступних місцях. Обов’язково запишіть усі дані свого телефону, у першу чергу, реєстраційний номер. Якщо ж Вам все-таки не вдалося уникнути зустрічі з грабіжниками, негайно зверніться до найближчого відділення міліції. 85 відсотків злочинів розкриваються по «гарячих слідах».

You may also like...