Вбивши «товариша по пляшці», чоловік спокійно переночував із тілом

Днями в Макарівському районі, що на Київщині, охоронець одного з підприємств Петро (40 років) дерев’яною палицею забив заробітчанина Віталія (33 роки), після чого спокійно ліг спати поруч із мертвим тілом.

Як з’ясувалося, за два дні до прикрої події Віталій приїхав з Борисполя у пошуках роботи. Вдома він залишив дружину з дітьми. Влаштувавшись до приватної кузні, чоловік ночував разом із Петром у трейлері на території підприємства.

Чоловіки одразу знайшли між собою багато спільного. Ріднило їх і те, що обидва неодноразово відбували покарання у місцях позбавлення волі за серйозні злочини. Тож, відсвяткувати знайомство чоловіки вирішили пляшкою горілки.

Втім, під час посиденьок у новоспечених товаришів виник конфлікт, який загострився настільки, що стало ясно – живим залишиться тільки один.

Після тривалої бійки, Петро схопив дерев»яну палицю і забив нею Віталія до смерті. Вчинивши вбивство, охоронець спокійно ліг спати поруч із тілом. А на ранок, коли люди почали сходитися на роботу, зловмисник зізнався у скоєному і попросив викликати міліцію.

Наразі Петро знаходиться у міліцейському відділку. Він готовий понести покарання за статтею 115-1 (Умисне вбивство), що загрожує позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років.

От тільки шкода, що щиросердне зізнання не поверне батька трьох дітей, який намагався забути про колишні злочини та розпочати добропорядне життя.

Любов Задорожна
, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...