Жінка під час чаркування вдарила ножем чоловіка, а потім лікувала його вдома

2 червня цього року до Харківського райвідділу міліції ГУМВС України в Харківській області зателефонували із хірургічного відділення лікарні та повідомили, що до їхнього відділення госпіталізований 26-річний безробітний житель одного із сіл, з діагнозом колото-різана рана лівого плеча. В ході перевірки працівники міліції встановили, що 1 червня близько 20-00 чоловіка ножем вдарила 29-річна дружина під час сварки. 

Це подружжя у селі знають добре, і не лише сусіди. Дільничний інспектор міліції постійно відвідує цю невгамовну парочку. І вмовляв, і адміністративні протоколи за фактом насильства у сім’ї складав. Однак нічого не мінялося. Вони продовжували жити за звичним сценарієм – прокинулися, випили, пройшов деякий час знову випили, і так з ранку до ночі. Бувало доходило до бійок. Тоді жінка зверталася по допомогу до дільничного.

У вечір трагедії все було як завжди. І оковита, і сварка. Втім цього разу, коли чоловік почав бійку, жінка схопила ніж. Від сильного удару чоловік знепритомнів. Побачивши, що наробила, жінка перелякалася. Забинтувавши рану, почала вмовляти не звертатися до лікарні, щоб лікарі не викликали міліцію. Під своєрідним домашнім арештом поранений знаходився цілу добу. На щастя, до подружжя завітала мати чоловіка. Побачивши в якому стані її син, вона негайно викликала «Швидку допомогу».

Лікарі встановили невтішний діагноз: серйозно пошкоджена грудна клітина і легені. Тобто поранення відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчим відділом Харківського РВ порушено кримінальну справу за ч. 1, ст. 121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Речові докази вилучено. Жінці загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

 

Наталія Вівіан, ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...