На Київщині викрито розбійників, які заволоділи 12 біткоїнами на суму $320 тис.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом громадянам за фактом розбійного нападу на чоловіка та жінку (ч. 4 ст. 187 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, в одному з сіл Бучанського району підозрювані, діючи по заздалегідь узгодженому плану, проникли до будинку співмешканців. Нападники одягли на господарів дому кайданки, зв’язали ноги, погрожуючи вбивством із застосуванням ножа, заволоділи 40 тисячами гривень та перевели на електронний гаманець 12 біткоїнів у криптовалюті, що еквівалентно сумі 320 тисяч доларів США.

Заволодівши майном, чоловіки з місця вчинення злочину зникли, розпорядившись ним на власний розсуд.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Підозрюваних затримано в столиці та під час обшуків виявлено і вилучено готівку в сумі 12 тисяч доларів США, а також автомобілі.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

На даний час зловмисникам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, а також накладено арешт на вилучене майно.

Досудове розслідування здійснюється Бучанським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Київська обласна прокуратура

You may also like...