Поліцейські затримали чоловіка, який наніс киянину ножове поранення

Потерпілого з проникаючим пораненням доставили до медичного закладу, а нападника протягом години затримали. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація що в під’їзді одного з будинків виявлено чоловіка з ножовим пораненням.

Оперативний черговий негайно направив на місце слідчо-оперативну групу, працівників кримінальної поліції районного управління, наряд патрульної поліції та карету швидкої медичної допомоги.

На місці події поліцейські виявили 41-річного потерпілого із ножовим пораненням живота. Чоловікові надали необхідну допомогу – зупинили кровотечу, перебинтували та передали його лікарям.

Правоохоронці опитали свідків і очевидців події та встановили, що в коридорі загального користування між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого, один з них вдарив іншого ножем та втік. Поліцейські встановили місцезнаходження нападника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час першочергових слідчих дій у затриманого 59-річного місцевого мешканця вилучили знаряддя злочину – ніж.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження та за погодженням Дарницької окружної прокуратури міста Києва фігурантові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...