Поліцейські затримали чоловіка, який у столиці наніс ножове поранення 22-річному хлопцю

Потерпілий зробив зауваження чоловіку, коли той п’яний чіплявся до дівчат. У відповідь порушник дістав ніж та спричинив різану рану щоки. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці 22-річному молодику невідомий спричинив тілесні ушкодження. За викликом в лікарню й на місце скоєння злочину виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу та співробітники кримінальної поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що потерпілий разом з друзями став свідком як невідомий чоловік напідпитку чіпляється до дівчат та провокує з ними конфлікт. Киянин зробив зауваження порушнику, а той у відповідь дістав ніж та зненацька вдарив молодику ножем в обличчя.

Оперативники встановили, що до нападу причетний 41-річний місцевий мешканець. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поліція Києва

You may also like...