Правоохоронці затримали чоловіка за пограбування 24-річної киянки

Чоловік силоміць вихопив сумку потерпілої та втік з місця вчинення злочину. Протягом двох годин оперативники розшукали та затримали зловмисника, а слідчі повідомили йому про підозру. На час слідства фігурант перебуватиме під вартою, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 звернулась 24-річна киянка, яка повідомила що на вулиці у Солом’янському районі невідомий вихопив у неї сумку з особистими речами, мобільним телефоном, а також грошима у розмірі 5 тисяч гривень, та втік. Співробітники карного розшуку районного управління поліції отримали від потерпілої детальний опис нападника й розпочали його пошуки.

У ході проведення розшукових заходів оперативники упродовж двох годин розшукали зловмисника та замтримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантом виявився 34-річний уродженець Київщини, який до цього неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідчі Солом’янського управління поліції за погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. За клопотанням слідчих Солом’янський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...