Столичні поліцейські затримали чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень товаришу

Підозрюваний дерев’яною палицею побив знайомого. За спричинення тяжких тілесних ушкоджень фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у до лікарні доставили чоловік з тілесними ушкодженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції.

Під час відпрацювання інформації правоохоронці встановили, особу, яка причетна до нанесення тілесних ушкоджень – ним виявився раніше не судимий уродженець Херсонської області, 1999 року народження. Слідчі затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як виявилось, чоловік разом із знайомим та його дівчиною розпивав спиртні напої. У подальшому між двома товаришами виникла бійка через те, що потерпілий нібито образив дівчину приятеля. Фігурант з кулаками накинувся на товариша, а потім ще декілька разів вдарив його дерев’яною палицею.

Слідчі Оболонського управління поліції за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років за ґратами.

Поліція Києва

You may also like...