У Києві «накрили» наркопритон, де продавали та дозволяли вживати психотропи

У квартирі раніше судимого киянина на Русанівці правоохоронці задокументували численні «нарковечірки», на які запрошувались наркозалежні особи задля вживання наркотичних та психотропних речових як безкоштовно, так і за гроші. Гості квартири допомагали один одному колоти придбані наркотики.

Сусіди «гостинного» чоловіка постійно скаржились на нього та його відвідувачів, оскільки гості порушували громадський порядок, санітарні норми та наражали на небезпеку мешканців багатоповерхівки.

Під час обшуку його квартири вилучили понад 100 грам психотропних речовин, які були заготовлені для подальшого «частування» відвідувачів, шприци та інші засоби для вживання наркотичних та психотропних речовин.

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва киянину повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання та зберігання, з метою подальшого збуту психотропної речовини PVP (ч. 2 ст. 307 КК України), а також надання місця для вживання наркотиків та психотропів, вчиненому повторно ( ч. 2 ст. 317 КК України).

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Пресслужба Київської міської прокуратури

You may also like...