У Львові взяли під варту молодика, якого підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопця

У Львові взяли під варту підозрюваного у зґвалтуванні дитини. За клопотанням слідчих Залізничного відділу поліції, сьогодні, 20 червня, суд обрав для затриманого запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави.

Про це пише  Суспільне з посиланням на  речницю Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.Нагадаємо, 18 червня під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник 12-річний хлопець.

У Львові взяли під варту хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні дитини

Про зникнення дитини батьки повідомили поліцію.Невдовзі хлопчик повернувся додому та розповів, що на вулиці Роксоляни невідомий чоловік покликав його у парк. Він попросив допомогти штовхати мопед та пообіцяв купити газований напій.

Там, у парку, дитину зґвалтували.За декілька годин того ж дня правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний мешканець Львова. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.19 червня слідчі повідомили чоловіку про підозру у зґвалтуванні за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.Мама хлопця Софія Яцьків у Facebook повідомила, що підозрюваному найняли 5 адвокатів.”Уклали договір з адвокатом, взнавши, що батьки підозрюваного найняли аж 5 адвокатів. На упізнанні наш адвокат був уже з нами, і наш син почувався з ним набагато впевненіше”, – написала Софія Яцьків.

You may also like...