У столиці затримали чоловіка, який тяжко травмував бабусю своєї співмешканки

Під час сварки зловмисник вдарив літню жінку ножем. Нападника затримано: за скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів екстреної медичної допомоги про те, що у квартирі в Дніпровському районі вони виявили жінку з ножовими пораненнями. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Як розповів слідчий Дніпровського управління поліції Антон Шевченко, на місці події правоохоронці з’ясували, що потерпіла отримала тяжкі поранення внаслідок конфлікту зі співмешканцем своєї онуки:

«Чоловік повернувся додому напідпитку та почав з’ясовувати стосунки з пенсіонеркою, намагаючись вигнати її з квартири. Коли власниця оселі відмовилась піти, зловмисник схопив кухонний ніж і вдарив ним потерпілу. Після скоєного нападник втік, а онука викликала «швидку» та поліцію. Слідчо-оперативна група вилучила з місця події речові докази, зокрема ніж зі слідами крові. Патрульні поліцейські впродовж півгодини затримали підозрюваного – 38-річного уродженця Сумщини».

Медики госпіталізували потерпілу з проникаючим колото-різаним пораненням. Наразі вона перебуває під наглядом лікарів.

«За цим фактом, ми, за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва, повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – ­ умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», ­ додав слідчий.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...