Запорізькі поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив знайомого

Сімейна сварка в одній із міських квартир закінчилася загибеллю аб’юзера – смертельних травм йому заподіяв «захисник» скривдженої співмешканки. Правоохоронці затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

8 вересня близько 23:30 до відділу № 3 (Шевченківський) Запорізького райуправління поліції надійшло повідомлення місцевого жителя про те, що в одній із квартир району виявлено труп знайомого йому 50-річного господаря.

поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив знайомого

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці опитали свідків і встановили особу, причетну до скоєння тяжкого злочину. Ним виявився 46-річний знайомий померлого.

Поліцейські встановили, що під час розпиття спиртних напоїв у власника квартири виник конфлікт із співмешканкою. За жінку вступився приятель, який до них завітав. Замість аргументів у сварці чоловік використав побої. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий втратив свідомість, а його співмешканка із «захисником» пішли геть з квартири. Коли ж повернулися, виявили чоловіка без ознак життя.

Зловмисника затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд вже обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Найсуворіша санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури.

Відділ комунікації поліції Запорізької області 

You may also like...