Черговий абсурд від російського Слідкому

23 лютого 2019 року, о 12.15, мікроавтобус HYUNDAI (д/н Н6048ІІ) перетнув КПВВ ˮНовотроїцькеˮ. Рухаючись убік тимчасово окупованої території України до населеного пункту Оленівка, о 12.30 він виїхав на розподільчу смугу між напрямками руху траси Н-20 та на відстані близько 200 м перед блокпостом збройних формувань Російської Федерації підірвався на вибуховому пристрої. За попередньою інформацією – на протитанковій міні.

У день підриву, згідно з офіційною заявою начальника прес-служби так званої “Народної міліції ДНР” Данила Безсонова, вибух стався з вини водія мікроавтобусу HYUNDAI, який, перетинаючи розподільчу смугу, підірвався на міні. При цьому речник окупаційної адміністрації визнав наявність у цьому районі замінованих ділянок місцевості, які позначені табличками “СТОП МИНЫ”.

Слідчий комітет РФ відкрив за даним фактом провадження, звинувачуючи у мінуванні цієї ділянки дороги військовослужбовців Збройних Сил України та Національної гвардії України.

Варто зазначити, що місце події знаходиться на відстані близько 200 метрів від блокпосту ЗФ РФ та добре проглядається, що унеможливлює непомічену закладку в даному місці вибухового пристрою. У своїй заяві з місця події начальник прес-служби “НМ ДНР” Данило Безсонов визнав наявність в даному місці замінованих ділянок місцевості, які позначені табличками “СТОП МИНЫ”. Це є доказом абсурдності звинувачень українських військових слідчим комітетом РФ.

Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation

You may also like...