Декілька російських підрозділів «стерті». У 3-й штурмовій бригаді розкрили втрати РФ у боях за Авдіївку

Українські захисники з Третьої окремої штурмової бригади продовжують знешкоджувати російських солдатів у районі Авдіївки. Втрати ворога пораненими та вбитими – понад 4 тисячі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на 3-тю ОШБр у Telegram.

У бригаді розповіли, що їхнім бійцям протистоїть щонайменше 15 тисяч особового складу армії ворога на окремій ділянці фронту в Авдіївці.

“Нашою бригадою завдано критичних уражень 74-ій та 114-ій окремим мотострілецьким бригадам з Росії. Обидва ворожі підрозділи – фактично “стерті”. Попередньо реальна кількість втрат оцінюється в 4 200 “200-х” і “300-х” противника”, – уточнюють військові.

За їхніми даними, в районі Авдіївки на окремій ділянці фронту росіяни зосередили сім мотострілкових бригад. Одна з них – колишній 11-й окремий мотострілецький полк так званої “ДНР”.

Окремі завдання виконує і особовий склад Головного розвідувального управління РФ. Він здійснює нічні штурми із застосуванням засобів нічного бачення, застосовує диверсії, а також коригує удари авіації та артилерії.

“Незважаючи на те, що окупанти зазнають непропорційних втрат, ситуація в Авдіївці залишається надзвичайно важкою”, – додали у бригаді.

You may also like...