«Лексус» Балоги, який врізався у вантажівку, мав оригінальний номерний знак – GS-300 (фото, відео)

«Лексус» типу седан, що належить Секретаріату Президента, 9 червня врізалося у вантажівку із напівпричепом, навантаженим щебнем. Авто-порушник має оригінальний номерний знак – GS-300. Розповімо про зухвалість балогінських «нукерів»: яка «челядь» – такі і «правителі».Нагадаємо, що аварія сталася у Сколівському районі Львівської області біля села Нагірне, що неподалік перевалу. Обидва водії залишилися живими, пасажирів не було. «Коли працівники ДАІ взялися документувати ДТП, то на них, і на нас почався тиск. Мовляв, «Ви пана Балогу знаєте?», «Ні», «Ну тоді Ви пошкодуєте, Ви заплатите за машину і за все», – повідомив 10 червня ЗІКу представник львівського ТзОВ «Дністер-Агро» В., який за кілька годин вже був на місці аварії.

Зі слів В., за кермом «балогівського» «Лексусу» був молодий чоловік, який по аварії безперервно розмовляв телефоном, очевидно, з Києвом, звіряв кожне слово. До того ж, представник ТзОВ «Дністер-Агро» повідомив, що водій «Лексуса» назвався працівником Секретаріату Президента і показав міліціонерам, які оформляли протокол аварії, якесь посвідчення.

Водночас незалежні експерти, яких опитав ЗІК, не виключають, що тепер вчиняється спроба змусути працівників ДАІ переписати протокол. Йдеться не тільки про те, чиїм коштом відремонтують «Лексус». Якщо побитий «Лексус» справді належить Секретаріату Президетна, то постає питання, куди це авто їхало і що перевозило?

Довідка

«Лексус» виконував правий поворот на швидкості понад 200 км і не вписався, виїхав на зустрічну смугу і врізався своїм лівим заднім колесом у колесо напівпричепа. Далі легковик «протерся» лівим боком об вантажівку і згодом зупинився, далі перебуваючи на зустрічній смузі, оскільки дорога повертала вправо, а вантажівка, щоб уникнути удару, намагалася «втекти» на узбіччя. У «Лексусі» спрацювали подушки безпеки», – розповів свою версію аварії представник ТзОВ «Дністер-Агро» В., додавши, що, за його інформацією, «Лексус» їхав до Чехії.

За словами В., поки він приїхав на місце аварії зі Львова, то із Закарпаття вже прибув юрист, а також аварійний тягач. «Водій легковика поводився агресивно, нападав із звинуваченнями на нашого водія, спершу підписав протокол, а потім почав вимагати, щоб йому надали право дописати, що він не згоден. Але до честі «даішників» (прибули зі Стрия), вони не піддалися тиску, усе задокументували об’єктивно. При цьому я звернув увагу, що страхівка на «Лексус» закінчилася два тижні тому. Уся процедура документування тривала до третьої ночі. Коли ж стемніло, приїхав якийсь експерт, який не показавши жодного посвідчення, почав серед глупої ночі щось досліджувати. Отож, тепер чекаємо на суд, сподіваюся протокол до того часу не «перепишуть», а от «Лексус» застрахують, це точно », – наголосив В., додавши, що коли б не це зіткнення з вантажівкою, то не виключено, що легковик взагалі б вилетів з дороги, і її водій міг би загинути.

Видео

You may also like...