Злодію, який обкрадав автівки киян, загрожує до восьми років за ґратами

Фігурант проникав до салону автомобілів та викрадав особисті речі власників. Зловмисника затримано, йому повідомлено про підозру.

До поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідома особа обікрала його автомоібль. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Правоохоронці встановили, що невідомий, розбивши заднє вікно проник у салон автомобіля, звідки викрав дитяче крісло та дитячі речі.

Працівники карного розшуку у співпраці з аналітиками кримінального аналізу Печерського управління поліції встановили, що до крадіжки причетний чоловік, котрий нещодавно скоїв аналогічний злочин – тоді він викрав з автомобіля велосипед. Для того, щоб приховати своє обличчя чоловік вчиняв крадіжки в мотошоломі.

Правоохоронці затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець.

Слідчі, за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Наразі слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...