Затримано зловмисника, який жорстоко побив рибалку в львівському парку

Потерпілий перебуває у лікарні. Підозрюваному за скоєне загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Повідомлення про те, що на вулиці Ганкевича у Львові побили чоловіка, надійшло у поліцію вночі 30 вересня.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та інші співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2.

Як встановили правоохоронці, 41-річний львів’янин відпочивав на березі озера і ловив рибу на вудку, коли до нього підійшов незнайомий і почав на підвищених тонах висловлювати претензії щодо незаконної, на його думку, риболовлі. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого зловмисник завдав рибалці кількох ударів кулаками та ногами по голові, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження, після чого втік з місця події.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування втікача та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 43-річний житель Львова.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Поліція Львівської області

You may also like...