У Кременчуці затримали «майстра гаражних справ»

На початку жовтня цього року працівники карного розшуку Автозаводського РВ за підозрою у скоєнні злочину затримали 25 – річного кременчужанина. При перевірці оперативної інформації встановлено, що чоловік неодноразово скоював крадіжки на території міста.

Молодик ніде не працював та й не збирався. Але жити на широку ногу полюбляв. А щоб мати кошти на безбідне існування, молодий чоловік обрав зручний для себе вид заробітку – крадіжки з гаражів.

Минулого року хлопець вже потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєння подібних злочинів. Але не полишив свій промисел. З початку жовтня цього року молодик знову взявся за старе, не дивлячись на те, що раніше вже засуджувався. Зловмисник, шляхом віджимання покрівлі, потрапляв всередину гаражного приміщення та викрадав електроінструменти. Якщо в гаражі стояла машина – не гребував «обчистити», по можливості, і автомобіль.

Збував «трофеї» молодик за півціни далекобійникам на стоянці. Таким чином він забезпечував собі майже щоденний грошовий дохід.

Наразі встановлено п’ять фактів крадіжок з проникненням до приміщень гаражів. Порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, ведеться подальша перевірка на причетність даного громадянина до скоєння аналогічних злочинів на території міста та району.

 

Тетяна Романчук ВЗГ Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області

You may also like...