Непорозуміння між матір’ю та сином привели до порушення кримінальної справи проти сина

У стосунках батьків та дітей періодично виникає напруження, а для того, щоб його подолати, потрібно терпіння та порозуміння. Коли ж його не вистачає, то, як правило, одна із сторін йде на крайні заходи. 

Саме так сталося і в місті Вознесенськ. Одного разу до міськвідділу міліції прийшла місцева мешканка та почала жалітись на свого сина. З усієї рідні в неї залишився лише один тридцяти п’ятирічний син, але, незважаючи на те, що допомоги від нього ніякої не допроситися, він ще й почав погрожувати матері фізичною розправою. Варвара Андріївна пояснила, що він буває настільки злий, що вона просто боїться за своє життя. Коли правоохоронці стали докладніше цікавитись сином, то мати розповіла, що її син наркоман і окрім наркотиків більше нічим не цікавиться. Після цього мати дала свій дозвіл на огляд будинку і разом з правоохоронцями направилась додому. В ході обшуку міліціонери в сараї біля будинку знайшли та вилучили один кілограм канабісу. Як пояснює раніше судимий за зберігання наркотиків Віталій, все вилучене він виростив сам і зберігав для особистого вживання. 

На даний час ці свідчення ретельно перевіряються, слідчим відділом Вознесенського МВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Роман Шкуренко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...