Не захотіла познайомитись – і за це поплатилась життям

Працівники Управління карного розшуку УМВС в області спільно з працівниками Ульянівського райвідділу міліції за підозрою у скоєнні вбивства 19-річної дівчини затримали 34-річного жителя Черкаської області. 

Події відбувалися в одному із сіл Ульянівського району. Місцева жителька вирушила до школи на концерт. Але ні ввечері, ні вночі вона додому так і не повернулася. Не маючи сил більше чекати, мати дівчини вранці звернулася до міліції і повідомила про зникнення доньки. На жаль, знайшли зниклу уже мертвою на території нежилого домоволодіння.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено особу підозрюваного у скоєнні вбивства. Ним виявився житель сусідньої області, який приїхав до Ульяновського району в гості до родичів. Того вечора, після вживання спиртних напоїв, він зустрів на безлюдній вулиці дівчину, яка поспішала додому.

Підігрітий алкоголем, молодик виявив бажання познайомитись з молодою дівчиною, але отримав у відповідь відмову. Це дуже розлютило чоловіка. Він схопив потерпілу руками та з усієї сили штовхнув її на асфальт. «Залицяльник» трохи почекав, але дівчина не подавала ознак життя. Зрозумівши, що накоїв, зловмисник вирішив приховати сліди злочину. Він відтягнув тіло своєї жертви неподалік на город та підпалив. А сам подався геть…

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України, санкції якої передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 

You may also like...