Смертельні події на Миколаївщині

В одному з селищ Березанського району непрацюючий 1959 р. н. під час раптово виниклої сварки на побутовому ґрунті спричинив тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини місцевому мешканцю 1985 р.н., який помер на місці скоєння злочину.

Слідчим відділенням Березанського РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України («Вбивство»). Проводяться слідчі дії по встановленню обставин події. 

* * *

В одному з селищ Баштанського району в своєму будинку знайдено труп непрацюючого 1958 р.н. Судово-медичним дослідженням трупу встановлено, що ймовірна причина смерті – травматичний шок від отриманих тілесних ушкоджень у вигляді переламів нижніх кінцівок, саден та ран тулубу.

Правоохоронцями встановлено, що місцевий мешканець 1959 р.н. під час раптово виниклої сварки з потерпілим, захищаючись,  відібрав у нього дерев’яну палицю та спричинив останньому зазначені тілесні ушкодження.

Співробітниками Баштанського РВ УМВС України в Миколаївській області встановлюються обставини події, що відбулась. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...