Син вигнав мати з дому, а вона… схопилася за сокиру

В п’ятницю, 14-го жовтня, близько 16-ї години вечора, у Октябрському районі міста Полтава 88-річну пенсіонерку Ніну Василівну (імена змінено, – від авт.) 48-річний син-п’яниця Іван черговий раз вигнав з дому.

Турнувши матір у багнюку серед вулиці, він повернувся до хати пиячити. Просидівши у дворі на холоді в легкому халаті та роззутою, жінка повернулася в будинок. Першим, що взяла вона в руки, була сокира…

«Я вдарила сокирою його по голові й вийшла з кімнати, – розповідає Ніна Василівна. – Просидівши в коридорі всю ніч, вранці я пішла до сусідки та попросила викликати міліцію. Я розуміла, що накоїла та жити так далі вже не було сил…»

За словами доньки Ніни Василівни – Вікторії, брат після розлучення з дружиною перейшов жити до мами. З тих пір життя старенької перетворилося на справжнє пекло. Іван випивав, після чого влаштовував у домі дебош. Під час таких сутичок мати часто залишалася на вулиці. Бідолашну рятували сусіди, залишаючи у себе на ніч, поки син-тиран проспиться.

На ранок  той ставав «золотим» чоловіком – ввічливим, просив вибачення, обіцяв знайти роботу, проте потім знову брався за старе, відбираючи у матері чергову пенсію. Остання пиятика Івана таки стала для нього останньою.

Наразі по даному факту триває слідство. Порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Проте, як складеться подальше життя бабусі згодом вирішить суд.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області

You may also like...