Во Львове 35-летний разбойник ограбил женщину в парке

Затримано 35-річного чоловіка, який пограбував 30-річну львів’янку

 У Львові співробітники Франківського райвідділу Львівського міського управління міліції виявили та затримали 35-річного  жителя проспекту Червоної Калини, який 30 липня 2012 року пограбував 30-річну жінку.  

30 липня у Франківський райвідділ міліції звернулася 30-ріна жителька Львова. Жінка повідомила, що близько 3.00 години парку біля перехрестя вулиць Стрийська-Наукова невідомий чоловік, із застосуванням фізичної сили та погроз, відібрав у неї сумочку, в якій знаходились ключі від квартири, національний паспорт, документи на дитину, гроші у розмірі близько 150 гривен та два мобільних телефони.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції 30 липнязатримали безробітного 35-річного жителя Львова. Як було з’ясовано, чоловік і раніше мав проблеми із Законом. Речові докази у чоловіка вилучено. Зараз триває перевірка.

Також, співробітники Залізничного райвідділу Львівського міського управління міліції затримали 21-річного місцевого жителя, який разом зі спільником скоїли розбійний напад на викладача вишу.
 
4 серпняо 4.30 годині у Залізничний райвідділ міліції звернувся 34-річний житель Миколаївського району, викладач Львівського національного університету імені І.Франка. Чоловік повідомив, що близько 5.00 години двоє невідомих чоловіків побили його та відібрали особисті речі.
 
Як з’ясували правоохоронці у межах проведених оперативно-розшукових заходів, того дня викладача вишу у Львові на вулиці Городоцькій, 293 (біля підземного переходу) перестрів невідомий чоловік. Спершу невідомий відібрав у потерпілого мобільний телефон та відбіг в сторону. Однак, вже за кілька хвилин нападник разом зі спільником вдруге підійшов до викладача і, нанісши удар, відібрав у нього сумочку. Далі обоє зловмисників відійшли від потерпілого і за якусь мить знову до нього підбігли та почали наносити удари руками і ногами по тілу 34-річного чоловіка.   
 
За вчинення розбійного нападу співробітники сектору карного розшуку Залізничного райвідділу міліції затримали 21-річного жителя Львова, який раніше мав судимість за скоєний грабіж та відбував покарання умовно.
 
Чоловіка затримано у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Щодо другого нападника, то його особу вже встановлено, наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи з метою його затримання. 

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області 

You may also like...