Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 99 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Іллічівського ВМ надійшло повідомлення від лікаря про те, що до медичного закладу доставлено місцевого жителя, 1969 р.н., з тілесними ушкодженнями. Виїздом на місце події слідчо-оперативної встановлено, що вказане правопорушення скоїв раніше засуджений Денис, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Він повідомив, що під час вживання спиртних напоїв та виниклої сварки та бійки, ножем наніс опоненту удар в область шиї. За даним фактом здійснюється перевірка. 

До Комінтернівського РВ надійшло повідомлення від лікаря про те, що до медичного закладу доставлена жителька районного центру, 1968 р.н., з численними рубленими ранами голови. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпіла тілесні ушкодження отримала за місцем мешкання від свого співмешканця, 1972 р.н., під час вживання спиртних напоїв. Підозрюваного доставлено до районного відділу міліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

До Малиновського РВ надійшла заява від Лариси, 1958 р.н., про те, що невстановлений зловмисник відкрито заволодів її золотим ланцюжком з кулоном та з золотою сережкою. В ході оперативно-розшукових заходів було затримано Олександра, 1985 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Підозрюваного затримано згідно ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. 

До Шевченківського ВМ в ході проведення оперативно-розшукових заходів був зупинений Володимир, 1992 р.н., який при собі мав кастет. Порушник повідомив, що знайшов його на вулиці. Вилучене направлено до НДЕКЦ. 

Працівниками Татарбунарського РВ проведено огляд домоволодіння жителя с. Маразліївка, 1978 р.н., в ході якого виявлено та вилучено обріз мисливської двоствольної рушниці 16-го калібру «ТОЗ-16», номера знищені. Вилучене направлено на дослідження. Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

До Білгород–Дністровського МВ звернувся 39-річний житель міста із заявою про те, що у нього із загального двору викрали автомобіль «ВАЗ-2108», який він залишив без нагляду. Працівниками міліції за гарячими слідами затримано 18-річного жителя міста, автомобіль повернуто власнику. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, ведеться слідство. 

До Київського РВ надійшла заява від Юрія, 1966 р.н. про те, що малознайомий чоловік, під приводом надання правової допомоги, шахрайським шляхом заволодів його грошима в сумі 12000 грн. Вжитими заходами викрито Олега 1976 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. 

Співробітниками Роздільнянського РВ за підозрою у скоєні злочину затримано 17-річну Анастасію. В ході слідчих дій встановлено, що затримана в жовтні 2012 року шляхом обману, заволоділа грошима пенсіонера, 1921 р.н., обміняв їх на сувенірні гроші в сумі 600 грн. номіналом по 200 грн. на справжні гроші НБУ. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...