Кримінальна хроніка Житомирщини на 9 вересня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 564 повідомлення, 91 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 25 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 12 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 59 порушень правил дорожнього руху, 9 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

7 вересня до Овруцького райвідділу міліції звернувся 30-річний житель району із заявою про викрадення комплекту інструментів та вогнегасника з його автомобіля. Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 19-річний місцевий житель, у якого й вилучене викрадене. За попередніми даними, хлопець скористався тим, що господар залишив автомобіль на вулиці, не зачинивши багажне відділення. Наразі триває розслідування.

До Богунського райвідділу міліції м. Житомира звернувся 25-річний житель обласного центру із заявою про ошуканство. Молодий чоловік пояснив, що дозволив зателефонувати з власного мобільного телефону незнайомцю, а той не повернув ґаджет та втік. Дільничні інспектори міліції за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримали 24-річного місцевого жителя. Мобільний телефон у нього вилучили, за даним фактом триває перевірка.

Шановні громадяни! Запам’ятайте самі та поясніть дітям, що мобільний телефон, у першу чергу – засіб зв’язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах на вулиці, у громадському транспорті, розважальних закладах. Цим ви можете привернути увагу зловмисника. На прохання незнайомця терміново зателефонувати, ні в якому разі не слід передавати свого мобільного до чужих рук. Будьте уважні та обережні, в усіх справах керуйтеся здоровим глуздом.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...