Суд подтвердил, что одиозный «регионал» — «кладезь маразма»?

Львовский апелляционный суд отменил решение первой судебной инстанции в пользу нардепа-«регионала» Вадима Колесниченко в судебном разбирательстве «Колесниченко vs Винничук» и принял сторону ответчика.

Об этом сообщил писатель Юрий Винничук на своей странице в Фейсбук:

«А що я вам сьогодні скажу, браття мої і сестри? А те скажу, що не всі судді бурбели. Тільки не бийте мене по голові. Зачекайте. Бо нині сталося неймовірне. Апеляційний суд Львівської області – тут починають грати литаври і гупати бубни – ВІДМІНИВ – вступають сурми – рішення першої судової інстанції – приєднуються кобзи і бандури – на користь Вадіка Калєснічєнка!!! Себто Вадік передчасно тішився, що виграв суд у «пісатєля Віннічюка». Чи то революція вплинула, чи якась планета, але ригоанал програв. Хоча він у нас, яко непорочно зачатий, мабуть, подаватиме касацію.

А тепер, браття мої і сестри, грають арфи і віолончелі. Я виходжу у білому костюмі, в білих рукавичках і кланяюся. Бурхливі оплески. які переходять в овації. За кулісами чути чиєсь хлипання і лайливі слова недержавною мовою. Куртина опускається», – написал Винничук в ФБ.

Напомним, что от Винничука Колесниченко требовал опровержения якобы ложной информации о нем, которую писатель публиковал у своих текстах. В частности, Винничук назвал Колесниченка «кладезем маразма»: «Наряду с Бузиной, Болдыревым и Табачником – это четыре кита, на которых держится вся глупость регионалов»

22 октября 2013 года Лычаковский районный суд Львова удовлетворил иск нардепа.

Марк Гром (Львов) 

Обком

 

You may also like...