Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 162 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

Працівниками Ізмаїльського МВ під час проведення обшуку домоволодіння 35-річного жителя м. Ізмаїл виявлено та вилучено обріз двохствольної мисливської гладкоствольної рушниці 12 калібру, яка зберігалася без відповідного дозволу. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України.

Працівника Приморського РВ викрито Ганну, 1987 р.н., яка з магазину викрала парфуми на суму 1000 гривень. Затримана зізналася у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Згідно чинного законодавства їй загрожує покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від 22-річної дівчини, щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шахрайським шляхом під приводом продажу кросівок через мережу Інтернет, заволоділа її грошовими коштами в сумі 380 гривень. В ході проведення заходів було викрито Ганну, 1992 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Працівниками Приморського РВ викрито 28-річного мешканця Одеської області, який шахрайським шляхом та зловживаючи довірою, заволодів ноутбуком заявника. Потерпілому завдано матеріальної шкоди на суму три тисячі гривень. Затриманий наразі відпущений під зобов’язання.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 27-річного жителя міста, який скоїв крадіжку грошей в сумі 2500 гривень з квартири 19-річної заявниці. Чоловік зізнався у вчиненні вказаної крадіжки. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито трьох жителів району 24 та 26 років, які здійснили крадіжку електричного дроту та металевого траверсу. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 34-річного Вадима, який з будинку Віктора, 1960 р.н., скоїв крадіжку сітки-рабиці довжиною 10 м, чим спричинив матеріальний збиток на суму 300 гривень. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...