Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.05.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 73 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від Юлії, 1981 р.н., про те, що невстановлена особа, відкрито викрала сумку, в якій знаходився мобільний телефон. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Володимира, 1988 р.н., у якого вилучено викрадену сумку з речами та від якого отримано свідчення.

До Хмельницького відділення поліції надійшло повідомлення одеситки, 1998 р.н., про те, що невідома особа в приміщенні арт-кафе по вул.Степовій, з хуліганських спонукань, грубо порушувала громадській порядок, з явної неповаги до суспільства погрожувала газовим пістолетом співробітникам закладу. Вжитими заходами затримано Євгена, 1970 р.н., від якого надійшли свідчення щодо вчинення ним кримінального правопорушення. У правопорушника вилучено газовий пістолет з маркировкою «ROHMRG89S». Постраждалих немає.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...