Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.01.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 153 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 30-річного одесита, про те, що невідомий зловмисник таємно викрав запчастини з його автомобіля, що знаходився на вул. Люстдорфська дорога. Вжитими заходами викрито 26-річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 48-річного одесита, який повідомив, що невідома особа, шляхом підбору ключа, проникла до його квартири та скоїла крадіжку ноутбука, комплекту постільної білизни, двох мобільних телефонів, грошей в сумі 2600 грн. Сума збитку становить 12800 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито трьох іноземців, від яких отримано правдиві свідчення. Викрадені речі вилучено.

 

До Чорноморського відділення поліції звернувся заступник директора магазину та повідомив, що невідома особа в магазині таємно викрала 15 банок консервів. Вжитими заходами викрито 31-річного місцевого жителя.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...