На Луганщині чоловіка судитимуть за пропозицію хабара патрульному поліцейському

Рубіжанським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)

 

 

Під час досудового розслідування встановлено, що в березні 2018 року співробітниками Управління патрульної поліції в Луганській області під час несення служби на службовому автомобілі був зупинений автомобіль під керуванням чоловіка, який рухався з порушенням правил дорожнього руху та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

суд

З метою уникнення притягнення до відповідальності за керування автомобілю у стані алкогольного сп’яніння громадянин висловив пропозицію щодо надання неправомірної вигоди службовій особі під час виконання службових обов’язків у сумі 10 тис російських рублів. На даний час обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або у виді обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області
(за матеріалами Рубіжанського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

You may also like...