Не діставайте жінок під час прибирання! Можуть задушити шнуром від пилососа

Дуже неординарне (якщо так можна сказати про злочин) вбивство сталося днями в селі Олешня Ріпкинського району. За сюжетом навіть чимось нагадує фільми Квентіна Тарантіно. В садибі 45-річної місцевої мешканки життя пливло розмірено і спокійно, як і у всіх селян. Жіночка проживала разом зі своїм співмешканцем, жили, як кажуть, поживали та й горілочку попивали. Без скандалів, звісно, теж не обходилося. 

І ось одного літнього вечора після кількох чарчин у подружжя виникла сварка, здається хтось комусь пригадав старе і почалося. Жінка в цей час прибирала в оселі і чолов’яга вже настільки допік своїй цивільній дружині, що у тієї урвався терпець. Вона якраз пилососила, коли розпочалася чергова сімейна сцена. Жінка мовчки накинула шнур від пилососа чоловікові на горло і одним махом придушила бідолаху. Після цього пішла до сусідки і повідомила їй про вбивство свого співмешканця. Та перелякана бігом зателефонувала до райвідділу, міліція одразу приїхала на місце злочину і затримала господиню.

Наразі проти жінки порушена кримінальна справа за ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), їй «світить» позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

УМВС України в Чернігівській області

You may also like...