Віллу зрадника Анатолія Шарія в Іспанії минулої ночі закидали “коктейлями Молотова” (відео)

віллі шарія

Віллу  проросійського блогера Анатолія Шарія в іспанському Рода-де-Бера (Таррагона)   минулої ночі закидали “коктейлями Молотова”. Про це пише іспанське видання El Diario.

Імовірно, на відео – момент атаки. Атакувальників шукає поліція.

У серпні 2019 року Анатолій Шарій став власником будинку площею 230 квадратних метрів на березі моря в містечку Рода-де-Бара у Каталонії, Іспанія. Цю інформацію видання «Слідство.Інфо» отримало з іспанського майнового реєстру. В описі нерухомості та земельної ділянки, якими володіє Анатолій Шарій, ідеться, що будинок складається з основного житлового поверху на 161 кв.м та підвального приміщення на 69 кв.м. Навколо будинку є сад площею у 5,2 сотки. Також у документі вказано, що одразу за  земельною ділянкою – пляж.

У 2023 році СБУ повідомила Анатолію Шарію підозру в державній зраді. Слідство встановило, що він брав участь у підготовці та поширенні постановочних відеороликів, де військові збройних формувань рф допитують українських полонених.

5 серпня 2022 року Генпрокуратура Литви порушила справу стосовно Анатолія Шарія про відмивання грошей. Розслідування стосується 670 тис. євро, отриманих блогером, ймовірно, з росії.

You may also like...