Покидьку, який до смерті забив собаку, дали 5 років тюрми

80-річний вінничанин Сергій Липач гуляв зі своїм собакою Бімкою. Але ця прогулянка для чотирилапого стала останньою – молодик із собакою бійцівської породи, підійшов до нього та мовчки, одним ударом ноги, вибив печінку Бімці. Песик через півтори години помер

У березні 2019 року у м. Вінниція 28-ми річний чоловік ударив ногою собаку. Від удару тварина загинула на очах у свого 80-ти річного власника, пише Вінниця. Info.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. На підставі обвинувачення, прокурор просила суд призначити 28-річному чоловіку покарання у виді 7 років позбавлення волі. Судом було проаналізовано показання обвинуваченого, потерпілого, трьох свідків, усесторонньо досліджено письмові докази та відеозаписи із слідчого експерименту.

В результаті повного судового розгляду, з врахуванням молодого віку обвинуваченого, відсутності пом’якшуючих обставин, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 299 Кримінального кодексу України, суд призначив 28-річному чоловіку покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Також суд застосував до нього запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту до набрання вироку законної сили.

В суді зазначають, що вирок ще не набрав законної сили. // Діло

You may also like...