Судитимуть депутата селищної ради за привласнення 70 тис грн бюджетних коштів

За належного процесуального керівництва Первомайської місцевої прокуратури завершено розслідування стосовно депутата Костянтинівської селищної ради Арбузинського району, який обвинувачується у службовому підробленні та привласненні 70 тис грн бюджетних коштів (ч.2 ст.191, ч.2 ст.366 КК України).

За версією слідства, у травні 2018 року, вказана особа, будучи директором комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційного господарства», маючи злочинний умисел на заволодіння бюджетними коштами, зловживання своїм службовим становищем, вніс до офіційних документів підприємства завідомо неправдиві відомості у акти виконаних робіт стосовно матеріалів та ремонтних робіт з водопостачання у м. Южноукраїнськ.

Фактично матеріали поставлені на підприємство не були та ремонтні роботи не виконувались.

На підставі підроблених документів комунальне підприємство перерахувало бюджетні кошти в сумі 70 тис грн, якими підозрюваний в подальшому заволодів та розпорядився на власний розсуд.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

You may also like...