У Києві засуджено іноземця за пограбування перехожого

Зловмисник вихопив з рук киянина мобільний телефон та намагався втекти, однак його майже одразу затримали поліцейські. За скоєне чоловік сім років та шість місяців проведе за ґратами.

Подія відбулась у квітні 2023 року на проспекті Червоної Калини. Тоді, оперативники Деснянського управління поліції викрили «на гарячому» чоловіка, який пограбував киянина.

У парку порушник підійшов до місцевого мешканця, раптово вихопив з його рук ґаджет та намагався втекти. Правоохоронці, які перебували неподалік, затримали підозрюваного та вилучили в нього речовий доказ.

Тоді іноземцю, 1988 року народження, повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. По завершенню досудового розслідування слідчі скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті.

Нині, вироком Деснянського районного суду міста Києва чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді семи років та шести місяців позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...