У США за жорстоке поводження з дітьми засудили блогерку YouTube-каналу… про виховання

У Сполучених Штатах жінку-блогерку Рубі Франке, яка управляла YouTube-каналом про виховання дітей, засудили до чотирьох років ув’язнення за жорстоке поводження з власними дітьми з обтяжувальними обставинами.

Перед її затриманням у серпні минулого року Франке мала підписників у кількості 2,3 мільйона.

Про це повідомляють The Guardian та BBC.

Франке, якій 42 роки та походить зі штату Юта, заарештували, коли її виснажений 11-річний син вийшов через вікно будинку із ранами та перев’язаний скотчем, щоб попросити сусідів про допомогу. Пізніше в такому ж стані знайшли його 9-річну сестру.

Після затримання матері її старша дочка, 20-річна Шарі Франке, опублікувала в Instagram фотографії поліцейських з підписом “Нарешті”.

Франке разом із дітьми проживала з Джоді Гільдебрандт, яка має консультаційний бізнес з саморозвитку. Обидві жінки працювали над створенням відео про виховання дітей та взаємостосунки. За словами прокурора, Франке систематично відмовляла своїм дітям в їжі, воді, ліках та розвагах.

Франке та Гільдебрандт погодилися на визнання вини у жорстокому поводженні з дітьми важкого ступеня до 4-го грудня.

Їх обох засуджено до покарання від одного до 15 років ув’язнення. Вироки будуть відбуватися послідовно, а комісія з умовно-дострокового звільнення визначить, скільки часу буде тривати покарання.

Фото: Ron Chaffin/AP

Під час оголошення вироку Франке попросила вибачення перед своїми дітьми, стверджуючи, що “вірила, що погано – це добре, а добре – це погано”.

Гільдебрандт висловила надію на фізичне та емоційне зцілення її дітей.

До затримання Франке деякі глядачі скаржилися на її поведінку правоохоронним органам. У 2020 році служба захисту дітей отримала повідомлення, що її син Чад спав на мішку з бобами протягом семи місяців.

Адвокати Франке намагалися перекласти вину на Гільдебрандт, заявляючи, що вона “систематично ізолювала” Франке від її сім’ї, що призвело до “спотвореного сприйняття моралі” їхньою клієнткою. // Букви

You may also like...