У столиці чоловік наніс ножове порання «товаришу по чарці»

Під час спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка та бійка, під час якої зловмисник декілька разів ударив ножем потерпілого.

Чоловіка з проникаючим ножовим пораненням госпіталізували до лікарні, а порушника затримали. За вчинення такого кримінального правопорушення йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Столичне шосе з ножовим пораненням виявлено 31- річного чоловіка. За викликом негайно виїхали медики та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що ввечері у модульному вагончику на території будівельного майданчика в Голосіївському районі компанія чоловіків розпивали спиртні напої. Під час застілля між присутніми виник конфлікт, котрий переріс у бійку, в результаті якої підозрюваний наніс декілька ударів кухонним ножем у тулуб опоненту. Речовий доказ він викинув, а сам з місця скоєння злочину втік.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місцезнаходження зловмиснка. Він переховувався від правоохоронців у каналізаційному люці. 39-річного уродженця Сумщини затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. За рішенням суду на момент проведення досудового розслідування підозрюваний перебуватиме під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...