В Умані заборонили проведення масових заходів на святкування Рош ха-Шана

В Умані запровадять посилені заходи безпеки на святкування Рош ха-Шана. Заборонено проведення масових заходів та обмежено доступ до місць паломництва.

Про це повідомив  голова Черкаської ОВА Ігор Табурець у Telegram.

Хасиди в Умані, ФОТО GETTY IMAGES

Заходи безпеки посилять, щоб уникнути можливих провокацій з боку РФ за участю хасидів. Це відбуватиметься з 19 по 30 вересня.

Рішення ухвалили через високу ймовірність ракетних ударів і терористичної загрози внаслідок дій російської сторони. РФ може спрямувати їх для “дестабілізації міжнаціональних відносин і завдання шкоди міжнародному іміджу України”.

“Росія може використати традиційний приїзд паломників до Умані на святкування Рош ха-Шана для провокацій”, — йдеться у повідомленні.

В Умані посилять пропускний режим та контроль за переміщенням громадян. Буде заборонено проведення будь-яких масових заходів, продаж алкогольних напоїв і піротехнічних виробів. Не можна буде рухатися транспортним засобом і паркуватися на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі. Встановлять обмеження доступу до місць паломництва.

За словами голови ОВА, правоохоронці на постійній основі проводять контрдиверсійні та антитерористичні заходи. Місце паломництва та прилеглі території перебувають під цілодобовим відеонаглядом.

Букви

You may also like...